Nieuws

28-07-2014

Mariënveld wordt verder aangevuld na promotie

Ook komend seizoen zal de selectie van de kersverse 4e klasser Mariënveld wat breder worden door nieuwe jongens. Vanuit Zieuwent zijn dat Remco Bokkers en Lloyd Boerboom, vanuit Longa zijn dat Justin Bleumink en André Kuipers. Helaas is er ook een aantal personen dat Mariënveld gaat verlaten. Juan Wolters gaat terug naar KSH, Manuel Kuijk vertrekt naar Longa en Ted Rots stopt. Ook voor komend seizoen dus al met al een grotere groep, hopelijk gaat Mariënveld leuk meedraaien in de 4e klasse C!

———————————————————————————————————————–

31-08-2013

Mariënveld krijgt versterking van buitenaf

De selectie zal aankomend seizoen wat breder worden door de komst van een aantal jongens, voornamelijk Longa spelers. Het gaat om Ferdy Slob, Etienne Konink, Damy van Bronkhorst, Ted Rots, Harm Bokkers, Ino Wolters, Joost Griess, Twan Wolters (allen Longa), Mark Hahné (KSV), Juan Wolters (KSH), Daan Hulshof en Bjorn Olyslager (jeugd RKZVC). Thomas Goldewijk stopt er helaas mee, maar voor de snelle rekentalenten onder ons zal het dus een bredere selectie worden aankomend jaar, ook voor het 2e elftal!

———————————————————————————————————————–

31-07-2011

Mariënveld krijgt jeugdige versterking uit eigen dorp

Voor het aankomend seizoen heeft Mariënveld twee jeugdige spelers als versterking gekregen. Het gaat om Bram te molder en Roy Visser, beide overgekomen van RKZVC. Daarnaast zal ook Roy Olyslager (eind vorig seizoen al wel zijn debuut gemaakt bij Mariënveld 1) dit seizoen starten in de hoofdmacht van Mariënveld. De gemiddelde leeftijd van het team zal daardoor nog lager komen te liggen. Komend seizoen zal Mariënveld met dit jonge team proberen bovenin mee te draaien in de 6e klasse C.

———————————————————————————————————————–

07-08-2011

Indeling bekerwedstrijden bekend

Mariënveld 1 – GWVV 1 – Rietmolen 1 – Zelos 1
Mariënveld 2 – RKZVC 4 – Grol 9 – Longa 11
Mariënveld 3 – Etten 4 – Terborg 5 – RKZVC 6
Mariënveld 4 – Geen bekerwedstrijden

———————————————————————————————————————–

04-03-2012

Eerste hattrick, gevierde man: Roy Olyslager

Zondag 4 maart stond om 16:00 uur een tevreden speler op het veld. Uitgerekend in deze belangrijke wedstrijd (om periodekampioen te worden), was het Roy Olyslager die een zuivere hattrick op zijn naam mocht schrijven. Na een 0-0 ruststand was hij de gevierde man die uiteindelijk zorgde voor een 3-0 overwinning en daarmee zelfs het behalen van de tweede periode.

———————————————————————————————————————–
Berichten in de media seizoen 2011-2012:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.