Nieuws

25-05-2014

Bjorn Wopereis stopt na 30 jaar VVM

Alsof het zo had moeten zijn: op een zonovergoten veld en met een nagenoeg gehele 2e elftal, aangevuld met kamereude van Bjorn Wopereis (Wopie), waren de ingrediënten voor een mooie laatste (speel)dag duidelijk aanwezig. Bjorn stopt ermee aangezien hij al jaren in Wehl woont, zijn zoontje daar ook voetbalt en voor hem elke wedstrijd een uitwedstrijd is. Alle begrip dat Bjorn zich laat overschrijven tot het (laten we wel wezen, mindere) Concordia Wehl. Tsja, op een bepaalde leeftijd neem je toch een stapje terug… Om nog even aan te geven dat het een persoon is die gemist gaat worden, ook vandaag was hij als speler weer belangrijk met een treffer en een assist. Niet alleen als fanatiek speler, maar ook als altijd positief persoon zal Bjorn na 30 jaar VVM in zijn andere ‘thuisvereniging’ gaan voetballen. Wij, namens VVM en het 2e elftal in het bijzonder, wensen je veel succes/plezier bij Concordia en bedanken je voor je passie, inzet en gezelligheid de afgelopen 30 jaar!

———————————————————————————————————————–

22-08-2013

Marcel te Veldhuis brengt stadion in extase na werelddoelpunt

Donderdagavond 22 augustus speelt het 2e van Mariënveld een oefenpotje, haar eerste en wel tegen het hoger geklasseerde Socci. De wedstrijd ging verloren, maar hier iets wat zeker het vermelden waard is… De eer gaat naar Marcel te Veldhuis! Een middenvelder van Socci speelde een bal verkeerd die terecht kwam bij onze Tuut in de middencirkel. Hij loerde voor zijn aanname naar de keeper die net te ver voor zijn goal stond, zette zijn standbeentje neer en trapte de bal met snelheid en gevoel richting de goalie die al aan het teruglopen was. Het middenveld keek allen omhoog, de verdedigers keken omhoog en de keeper keek achter hem toen de bal tussen zijn vingertoppen en de lat het net deed laten trillen. Het hele stadion was in extase en hij kreeg alle handen op elkaar, hulde Marcel!

———————————————————————————————————————–

07-08-2011

Indeling bekerwedstrijden bekend

Mariënveld 1 – GWVV 1 – Rietmolen 1 – Zelos 1
Mariënveld 2 – RKZVC 4 – Grol 9 – Longa 11
Mariënveld 3 – Etten 4 – Terborg 5 – RKZVC 6
Mariënveld 4 – Geen bekerwedstrijden

———————————————————————————————————————–

11-03-2012

Bjorn Wopereis maakt een ‘hattrick’

In de met 3-1 gewonnen uitwedstrijd was het na afloop Bjorn Wopereis die alle 3 de treffers op zijn naam mocht schrijven. Het was geen zuivere hattrick, 1 doelpunt maakte hij namelijk al in de eerste helft. Desalniettemin: puike prestatie Bjorn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.